Umělá inteligence na farmaceutickém trhu

Farmaceutický kopilot SmileGPT šetří až 90 % času

SBI Smile GPT Blog 1920 1080 1

Doba čtení 3 minuty

Budoucnost farmaceutického marketingu začala a je poháněna umělou inteligencí. Společnost Smile.BI uvádí na trh SmileGPT, první inovativní farmaceutický nástroj s umělou inteligencí. Na základě partnerství se společností OpenAI kombinuje nejmodernější umělou inteligenci s digitálními farmaceutickými daty společnosti Smile, která má vedoucí postavení na trhu. Díky unikátním datům, implementaci osvědčených postupů v oblasti farmacie a e-commerce a důrazu na bezpečnost dat je SmileGPT optimálně přizpůsoben potřebám a pracovním postupům marketingových týmů v oblasti farmacie.

Novinka: Farmaceutický kopilot SmileGPT ušetří až 90 % času


"Díky SmileGPT farmaceutické společnosti nejen získávají nejlepší poznatky, ale také dosahují rekordní rychlosti při své každodenní práci. Díky našim kopilotům Smile ušetří naši uživatelé až 90 % času ve srovnání s předchozími pracovními postupy," říká zakladatel a generální ředitel společnosti Smile.BI Fabian Kaske. "Kromě vyšší kvality a rychlosti je pro naše zákazníky nejvyšší prioritou bezpečnost. SmileGPT dodržuje přísné předpisy německého zákona o reklamě na léky (HWG) a chrání cenná data našich zákazníků. To znamená, že citlivé firemní údaje jsou vždy chráněny a žádné údaje zákazníků nejsou zasílány do USA nebo používány k jiným školícím účelům. Jsme hrdí na to, že jsme průkopníky v této oblasti, a těšíme se na podporu našich zákazníků na cestě k úspěchu.


SmileGPT se skládá ze tří jedinečných kopilotů, které usnadňují každodenní práci v digitálním farmaceutickém průmyslu: SmileGPT: Postřehy Kopilot, Kopilot obsahu a Komunikační kopilot. Tato inteligentní kombinace umožňuje farmaceutickým společnostem optimalizovat jejich online prezentaci, dosáhnout výrazného zvýšení prodeje a pozvednout komunikaci se zákazníky na vyšší úroveň.

Chytrá doporučení a analýzy s postřehy kopilot


Postřehy Kopilot je klíčem k maximalizaci online prodeje a během 30 sekund poskytuje informace, jejichž ruční analýza dříve zabrala 3 hodiny. Tento výkonný asistent poskytuje analýzy založené na datech a konkrétní doporučení pro identifikaci a eliminaci ztrát v prodeji. Díky funkcím, jako je analýza sentimentu a návrhy klíčových slov a kategorií s podporou umělé inteligence, zajišťuje tento copilot optimální pozici značek výrobců v prostředí digitálního trhu. Dokonce ani problémy, jako je ztráta podílu na trhu, již nejsou výzvou. SmileGPT přistupuje k široké škále dat v oblastech maloobchodních médií (on-site i off-site), ukazatelů výkonnosti on-site, online lékáren jednotlivců a farmaceutických znalostí, takže i složité otázky lze zodpovědět rychle a spolehlivě.

Nový obsah v souladu s HWG na 2 kliknutí díky kopilot obsahu


Kopilot obsahu je odpovědí na výzvy spojené s vytvářením vysoce kvalitního obsahu pro e-commerce. Pouhými dvěma kliknutími vygeneruje konverzně optimalizované produktové texty, které jsou nejen v souladu se značkou, ale také s HWG. Podporuje také tvorbu produktových textů optimalizovaných pro SEO, silných titulků pro lepší umístění a maximální úspěch na platformách, jako je Amazon.

Na rozdíl od běžných platforem AI nabízí naše inovativní sada nástrojů AI řadu rozhodujících výhod:

Rychlost bez kompromisů: 

Důležité a složité otázky, jejichž zodpovězení by za normálních okolností trvalo hodiny, jsou zodpovězeny během 30 sekund, což vašemu podniku ušetří obrovské množství času.

Maximální bezpečnost dat: 

Náš nástroj AI zajišťuje nejvyšší standardy z hlediska bezpečnosti dat. Neukládáme žádné informace o zpracovávaných firemních datech a žádná data nejsou používána pro účely trénování modelů AI. Kromě toho nejsou žádná data předávána třetím stranám, aby byla zajištěna integrita vašich informací.

Tonalita značky pro maximální konzistenci značky: 

Náš jedinečný přístup zajišťuje, že veškerý generovaný text odpovídá specifickému jazyku značky. Tím, že se jako základ použije existující obsah, je zajištěna konzistence sdělení a hodnot vaší značky, čímž se vytvoří silná a jednotná identita značky.

Jedinečnost vyrobená v Německu: 

Naše kopiloty byly vyvinuty výhradně v Německu. Žádný jiný nástroj s umělou inteligencí nemá tyto špičkové poznatky o výdajích, dosahu a výkonnosti všech značek ve všech relevantních online lékárnách a na Googlu.

Tato inovativní sada kopilotů AI nepochybně změní způsob, jakým farmaceutický průmysl provádí svůj marketing. Společnost Smile.BI zůstává i nadále v čele technologického vývoje, aby poskytovala výrobcům léčiv ta nejlepší řešení.

O službě Smile.BI


Smile.BI: jednička v oblasti analýzy a poradenství pro e-pharmacy - Smile.BI, součást mnichovské skupiny Kaske Group, je lídrem na německém trhu v oblasti BI pro e-commerce ve farmacii. Více než 70 zákazníků tohoto specialisty na digitální farmacii se spoléhá na softwarová a konzultační řešení pro e-lékárny, e-commerce a digitální farmacii. Řešení SaaS Smile Analytics nabízí jedinečný pohled na online lékárny z hlediska dosahu, darů WKZ a mnoho dalšího díky největší databázi e-lékáren v Německu.

Smile.BI GmbH
Sonnenstraße 14
80331 München
Telefon +49 89 242156500

info@smile.bi